Omschrijving koetshuis

Het huis heeft op de benedenverdieping een woonkamer, royale eetkeuken, twee separate kamers met geschakelde badkamer en een toilet. Alle ruimten kenmerken zich door veel lichtinval. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers.

Het sfeervolle koetshuis is met veel gevoel voor smaak en detail in 2002 en 2018 grondig verbouwd en gerenoveerd. De woning heeft verrassend veel ruimte op de begane grond inclusief slaap-en badkamer. Overal voel je het contact met de prachtige tuin. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 300 m2 en een inhoud van maar liefst 850 m3. Op het terrein staan ook een multifunctioneel bijgebouw (te gebruiken als werkruimte, atelier, mantelzorg of’ bed and breakfast’) en een handzame schuur/ fietsenstalling. Ook de mooie en privacy biedende tuin is een genot om in te vertoeven. Het perceel is bijna 900 m2 groot. Dit bijzondere, gemeentelijk monument is volledig gerenoveerd naar de huidige wensen met behoud van de authentieke details.

Indeling van het koetshuis

Op de begane grond is er een cosy ‘salon’ met ramen aan 3 zijden en een gezellige woonkeuken, met terras. Er is een slaapkamer met openslaande deuren en een ruime badkamer Separate werkkamer. Er is een ruime provisiekast en een apart ‘washok’. Er zijn 2 trapopgangen naar de 21e verdieping, waardoor deze optimaal ontsloten wordt.

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers waarvan één met badkamer. Er zijn 2 vlieringen/ bergruimtes

Hal

Salon

Woonkeuken

Werkkamer

Slaapkamer

Badkamer

Washok

1e verdieping, bereikbaar via 2 trappen

Slaapkamer

Slaapkamer